Понеділок, 13.05.2024, 02:19

ГОЛОВНА Реєстрація Вхід Вітаю Вас, Гость · RSS
Меню сайту
Кафедри
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 206
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2013 » Квітень » 17 » Вибори голови студради
23:02
Вибори голови студради

Сьогодні на нашому факультеті відбулися вибори голови студентської ради. Всього свої кандидатури висунули 4 студента, а саме Євген Мирончук (1-ий курс), Євгенія Ліннікова (2-ий курс), Гуденкова Олена (3-ий курс) та Ярошенко Ярослав (4-ий курс). Уході своїх передвиборних кампаній кандидати опублікували свої програми та відповіді на анонімні запитання виборців. 


  Вибори відбулися на великій перерві у рекреації 5 поверху який був вщент заповнений студентами. За результатами виборів перемогу здобув Ярошенко Ярослав з результатом у 49.23 %. Євген Мирончук, Альона Гуденкова та Євгенія Ліннікова отримали 28.42% 20.30% та 2.03% відповідно.

Коротка біографічна довідка.

Ярошенко Ярослав Геннадійович народився 9 жовтня 1992 року у місті Дніпропетровську в родині інженера. З дитинства захоплювався історією,географією, астрономією, краєзнавством. Під час навчання у школі неодноразово був призером міських олімпіад та конкурсів. У 2009 році вступив на 1-ий курс історичного факультету ДНУ ім. Олеся Гончара. З першого року навчання зарекомендував себе як активний студент, який бере участь у громадському та науковому житті факультету. З 2010 року бере активну участь у археологічних дослідженнях, цього року також брав участь у міжнародній археологічній експедиції у АР Крим. Ярославу вдалося втілити у життя кілька цікавих проектів, а саме: створення сайту історичного факультету,  електронної бібліотеки, відновлення діяльності групи у «Вконтакте», створення фільму до 40-а річчя відновлення історичного факультету, зустріч з ВІЛ-позитивною людиною тощо. З 2009 року він також є членом ВГО "Молодий Народний Рух", а у березні 2013 року його було обрано першим заступником голови дніпропетровської обласної організації. Ярослав захоплюється фотографуванням, подорожами, пішим туризмом, поезією, літературою та музикою.

Переглядів: 932 | Додав: Nestor | Рейтинг: 2.5/2
Copyright MyCorp © 2024
Вибір мови
Пошук
Хостинг від uCoz