Понеділок, 13.05.2024, 09:38

ГОЛОВНА Реєстрація Вхід Вітаю Вас, Гость · RSS
Меню сайту
Кафедри
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 206
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2012 » Березень » 28 » Парубок Історичний факультет 2012
00:15
Парубок Історичний факультет 2012

Восени на історичному факультеті було започатковано традицію проведення конкурсу краси, розуму, та талантів «Панна історичний факультет 2011». Переможницею тоді стала студентка ІІ-го курсу Анастасія Омельян. Яскраві враження, неповторні емоції отримані від підготовки та проведення свята, спонукали до проведення аналогічного конкурсу серед сильної половини нашого факультету — «Парубок історичний факультет 2012».


Наші хлопці старанно готувалися до свята: вивчали танець, готували власні номери, продумували свій одяг. І от 13 березня у Великій залі Палацу студентів ДНУ ім. Олеся Гончара, відбулася ця довгоочікувана подія. На святі були присутні студенти всіх курсів, аспіранти, викладачі, випускники різних років та гості з інших факультетів та ВНЗ. Учасники продемонстрували неабияку ерудицію у інтелектуальному конкурсі, вправність у вальсі, та свої особисті таланти у власному конкурсі. Різноманітність яких вражає — від віршів до танців та співів з театральним перфоменсом. Почесному журі у складі викладачів, аспірантів та голови студради Альони Гудєнкової було складно визначити переможців, всі конкурсанти продемонстрували неабияку підготовку. 
Пережожцями стали:
Перше місце посів Олексій Лєвий ІІІ-курс;
Парубок мужність — Дмитро Карпов
Парубок надійність — Антон Ставицький, він же отримав приз глядацьких симпатій.
Парубок романтизм — Клим Власенко
Парубок кмітливість — Сергій Прокопенко
Конкурс дав можливість талановитим парубкам нашого факультету проявити свої найкращі якості, продемонструвати таланти, заявити про себе на весь факультет. Глядачі отримали масу позитивних емоцій від перегляду свята і зарядилися позитивними емоціями на місяць вперед.



Переглядів: 712 | Додав: Nestor | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024
Вибір мови
Пошук
Хостинг від uCoz